Regionale kwaliteitsgarages slaan de handen ineen

12 december 2012 om 00:00 Ondernemend

Het aantal erkende garages in de regio dat mee doet is sterk groeiend. Mensen die een reparatie aan hun auto moeten uitvoeren, kunnen dus voortaan eerst de prijs checken op www.primaprijs.nl.

EDE - Ruim veertig regionale garages zetten vanaf deze maand een groot deel van hun onderhoudsprijzen op www.primaprijs.nl. Ze willen daarmee transparantie en helderheid geven aan de consument. Autobezitters krijgen door de website altijd een prijsopgave vooraf en komen zo niet voor verrassingen te staan.

Steeds meer mensen nemen op basis van internet een beslissing over hun uitgaven. De garagebedrijven uit Barneveld, Ede en Veenendaal spelen daar adequaat op in. Zij vonden het de hoogste tijd voor een online dienst over onderhoudsprijzen. Het doel is dat de consument precies ziet waar hij aan toe is. Voor de meest voorkomende reparaties vinden consumenten daarom op primaprijs.nl de prijzen van garages in de buurt terug. Of het nou om een apk, beurt, uitlaten, accu’s of een zomer- of wintercheck gaat.

Hoe werkt het?

Op www.primaprijs.nl voeren autobezitters hun kenteken en kilometerstand in. De website berekent welke garages het dichtst in de buurt zijn en welke prijzen ze hanteren. Bezoekers van de site kunnen direct een offerte ontvangen en het is ook mogelijk om een voorkeursdatum voor de reparatie in te voeren. De gekozen garage neemt rechtstreeks contact op voor een afspraak.

De garages van PrimaPrijs hebben allemaal kwaliteit op nummer één staan. Om dit te kunnen waarborgen, worden de monteurs meerdere malen per jaar bijgeschoold. Een PrimaPrijs garage monteert uitsluitend onderdelen die gelijk zijn aan de kwaliteit van originele onderdelen die de autofabrikant gebruikt. Stuk voor stuk garanderen de aangesloten garages een correcte en veilige montage.

Wie doen mee?

Het gaat om ruim veertig onafhankelijke garages in de regio waarvan de eigenaar vaak nog meesleutelt. Alle merken auto’s worden gerepareerd. Mensen zijn verzekerd van een goede service, de beste prijs/kwaliteit verhouding en een vakbekwame uitleg over de werkzaamheden aan hun auto. De producten en kennis staan gelijk aan die van een dealer bedrijf. Alleen de prijs is beter.

Belangstelling

Het animo onder eigenaren van garages is groot.

Veel consumenten zien uitgaven aan de auto als noodzakelijk, maar willen niet teveel betalen. Primaprijs.nl biedt lokale autobedrijven de mogelijkheid om transparant te zijn over tarieven.

Kostenbewuste consumenten kunnen niet alleen ‘s avonds thuis, maar ook onderweg op de mobiele telefoon prijzen inzien en garages bekijken. Dat concept is uniek in Nederland.

In de toekomst sluiten - naast Barneveld, Ede en Veenendaal - meerdere plaatsen aan bij het initiatief van www.primaprijs.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie