Kerstpakket Jumbo

12 december 2012 om 00:00 Ondernemend

EDE - De verkoop van de eerste vier woningen in de nieuwe woonwijk Dirkjeserf in Wekerom is maandagavond zeer succesvol van start gegaan.

De belangstelling voor deze woningen, die worden ontwikkeld door Arcea Ontwikkeling, een zusterbedrijf van Kelderman Bouw uit Ede, was erg groot.

Het Dorpshuis in Wekerom stroomde maandagavond 3 december vol met mensen die geïnteresseerd zijn in een woning op Dirkjeserf. Zij konden zich inschrijven voor de eerste vier woningen; de loting vindt plaats op 10 december. Wie wordt uitgeloot, hoeft nog niet te treuren. De komende maanden komen er nog dertig woningen in de verkoop.

Hans Koopman van Arca Ontwikkeling is verheugd over de grote belangstelling. ,,Met ons aanbod maken we een koopwoning weer bereikbaar voor starters in Wekerom. We realiseren hier complete woningen met drie slaapkamers vanaf 170.000 vrij op naam. Hiermee voorzien we duidelijk in een behoefte. Kenmerkend is bovendien dat er veel mogelijkheden zijn om de woning naar eigen wens te vervolmaken. ‘Ook is het mogelijk om de woning geheel of gedeeltelijk casco te laten opleveren en zo zelf aan de slag te gaan.”

De woningen verrijzen op Dirkjeserf, het gebied dat is vernoemd naar Dirkje van Lagen die hier jarenlang in de boerderij heeft gewoond. Ze was een bekende verschijning in het dorp en heeft bij haar overlijden de boerderij en erf nagelaten aan de gemeente Ede.

Meer informatie over de nieuwbouwplannen in Wekerom is te vinden op: www.dirkjeserf.nl

Proeverij C1000

BENNEKOM - C1000 Snetselaar in Bennekom houdt donderdag 13 december een speciale kerstproeverij.

Tussen 15.00 en 19.00 uur staan op elke afdeling medewerkers klaar om het feestelijke kerstassortiment en andere feestelijke hapjes aan de bezoekers te laten proeven.

‘Zij staan uiteraard ook klaar om vragen over uw kerstdiner te beantwoorden. U bent van harte uitgenodigd’.

C1000 Snetselaar

Dorpsstraat 55

6721 JJ Bennekom

Telefoon: 0318-493100

EDE - Iedere 1000ste klant krijgt vanaf 12 december bij Jumbo Bellestein een goed gevuld kerstpakket gratis. De actie loopt van woensdag 12 december tot en met maandag 24 december.

,,Het moment waarop uw betaling van de boodschappen, door de kassa geregistreerd wordt, is bepalend voor de hoeveelste klant u bent”, licht eigenaar Wijnand de Rooy toe. ,,De kassa registreert per winkel automatisch welke transactie de 1000ste klant is. Op uw kassabon staat vermeld of u de 1000ste klant bent.

Met kerst zijn er gewijzigde openingstijden:

Woensdag 19 december tot en met zaterdag 22 december geopend van 08.00-21.00 uur en maandag 24 december geopend van 07.00-18.00 uur.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie