Kapsalon Knipt Knap geopend

27 december 2012 om 00:00 Algemeen

Ruim twintig jaar werkt hij nu als kapper en de droom om een eigen salon te openen, begon veertien jaar geleden. ,,Ik werk nu helemaal alleen. Ik vind het heerlijk om zelfstandig te zijn en mijn eigen fantasieën, dromen en ideeën uit te voeren. Ik ben creatief, dus het liefst vernieuw ik iedere twee jaar de hele zaak opnieuw. Ik kan die besluiten nu zelf nemen.”

Hamid Madani volgt trends op de voet EDE - Zijn vrouw verzon de naam, zijn dochtertje tekende het logo en zelf ontwierp hij zijn kapsalon. Hamid Madani opende eind oktober de deuren van ‘Knipt Knap’, de zaak waar hij al zijn creativiteit en enthousiasme in stopt.

Dat hij creatief is, laat hij zien aan de hand van de robuuste meubels in de kapsalon. ,,Ik heb ze allemaal zelf gemaakt, van de spiegels tot de toonbank. Ik wilde een knus, gezellig plekje creëren waar iedereen zich thuis voelt. Toen ik begin september de sleutel van het pand kreeg, heb ik alles onder handen genomen, verbouwd en weer ingericht. Mijn hart ligt ook een beetje in de binnenhuisarchitectuur.”

Madani heeft sinds de opening een vaste klantenkring opgebouwd. ,,Ik heb een sterk netwerk en ken mijn meeste klanten al jaren. Ik knip zowel mannen als vrouwen. Ik ben altijd bezig met de nieuwste trends: iedere avond volg ik op het internet de ontwikkelingen. Doordat ik leergierig en nieuwsgierig ben, wil ik het liefst voorlopen in de mode, zodat mijn klanten de trends een half jaar voor zijn.”

Dit contact met zijn klanten zorgt ervoor dat Madani altijd met plezier aan het werk is. ,,Ik werk met mijn hart. Alles wat ik weet en kan, wil ik aan de mensen geven. Hiervoor krijg ik een hoop gezelligheid terug.’’

Knipt Knap zit aan Van Heutszlaan 106 en is geopend van maandag t/m zaterdag. Tel. 06 46261544, www.kniptknap.nl

Foto:

Madani: ,,Ik kan mijn creativiteit kwijt in de zaak”

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie