FC Jeugd

19 december 2012 om 00:00 Sport

LUNTEREN - Nadat eerder overeenstemming was gekomen met hoofdtrainer Amir Hashemi, heeft de technische commissie van Lunteren ook assistent Maarten Boekenoogen voor het komende seizoen vast gelegd. Voor de oud-speler van Lunteren en SDV Barneveld wordt het dan zijn vierde seizoen op sportpark De Wormshoef .

EDE - Fatih Senyer (28) gaat na de winterstop de eerste selectie van FC Jeugd versterken. ,,Fatih heeft in het verre verleden nog bij de Graafschap gespeeld. Maar is er door blessures lang uit geweest. Hij traint al een tijdje bij ons mee, en dat gaat goed”, aldus FC Jeugd trainer Habib al Mohsinawi. Senyer is een aanvallende linkspoot. Dat komt goed uit, want voor Murat Senyer is het seizoen over. De onfortuinlijke speler heeft de voorste kruisband gescheurd, en is geopereerd.

,,Een behoorlijke aderlating, maar daar is niets aan te doen. Nu maar hopen dat de revalidatie van Murat (Senyer, red.) goed verloopt. Hij kan nu zich richten op volgend seizoen. Toch denk ik dat wij na de winterstop sterk uit de startblokken komen. Dan verwacht ik Mohammed Ben Ahmed (spits), en de doelman Medin Alagic en Kevin van der Mark weer terug”, aldus Al Mohsinawi. Ben Ahmed onderging een meniscus operatie, Alagic kampte met een rugblessure, en Van der Mark raakte zwaar geblesseerd aan de knie in de derby tegen Fortissimo.

‘Onder de Leden’

l Otterlo was zaterdag helemaal in de ban van de opnamen van Voetbal International. ,,Het is 3 uur filmen voor 3 minuten televisie. En dan zijn ze ook nog 3 uur bezig met het monteren’’, zuchtte voorzitter Bertus Hendriksen. De preses moest een aantal keer zijn scene overdoen. En dan leek het goed te gaan, galmde ineens muziek uit de luidsprekers. Bij een volgende poging ging het weer mis. Kwam een helikopter over.

l Drie keer is scheepsrecht ging ook niet op. Omdat ook collega Dick van Wikselaar werd opgenomen, liet de langslopende Herman Sündermann weten blij te zijn met zijn breedbeeld televisie. Paste Dick er ook op. Dat zorgde weer voor de nodig lachsalvo’s. Weer teveel geluidsoverlast. Uiteindelijk zond VI dit gedeelte helemaal niet uit.

l Van Wikselaar moest het toch al ontgelden. Voor de Harskamper, tegenwoordig ook elftalleider, was extra wit zand besteld. De vorige keer was hij met zijn stoel zo ver weggezakt, dat er een gat in de Otterlose grond zat.

l Het is te hopen dat de camera’s van Voetbal International de vuurwerkbommen bij Otterlo tegen Harskamp niet hebben geregistreerd. Want dan is er nog een boete te verwachten van de UEFA in Zwitserse Francs.

Bart Schreuder

OTTERLO - Otterlo en Bart Schreuder zijn dinsdagavond overeengekomen dat zij nog een jaar met elkaar verder gaan. Voor de Barnevelder wordt het zijn tweede jaar bij de vierdeklasser.

,,Ik kan niet anders zeggen dat Bart goed bevalt’’, reageert Bertus Hendriksen. ,,Hij geeft ook de jeugd alle kans. Verder is de samenwerking met de trainer van Otterlo 2 perfect. In de korte tijd is hij een echte clubman geworden. De spelers stonden er ook allemaal achter dat hij zou blijven.’’

u Uitgebreid op www.edestad.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie