Bea Lifestyle voor goed figuur

19 december 2012 om 00:00 Ondernemend

De basis van het behalen van een goed figuur ligt in de apparaten, die er op gericht zijn om op een comfortabele en snelle manier vet te verbranden, maar bewustwording is ook een belangrijk aspect. ,,Het gaat niet om diëten, maar om de vraag ‘Wat eet ik en wat gebeurt er vervolgens met mijn lichaam? Na jarenlang mijn cliënten begeleid te hebben, zag ik een verband tussen bepaalde levensstijlen en eetgewoontes en daar heb ik gebruik van gemaakt.”

,,Niet diëten, maar bewustwording van de levensstijl” EDE -,,Je eet wat je bent en je bent wat je eet.” Bea van der Hoven leert haar cliënten waar je op moet letten om te worden wie je wil zijn. De Edese opende 1 december haar praktijk Bea Lifestyle, na een aantal jaren voor een franchiseorganisatie te hebben gewerkt. ,,Ik sta achter het concept, maar het was tijd om voor mezelf te beginnen.”

Na jaren ervaring als schoonheidsspecialiste en een opleiding orthomoleculaire voedingsleer, ging ze aan de slag met het begeleiden naar een gezonde levensstijl. Haar eigen ervaring zorgt ervoor dat ze haar cliënten volledig begrijpt. ,,Afvallen, diëten en weer aankomen: ik ken het allemaal. Het heeft ook mijn leven beheerst, maar sinds ik met de orthomoleculaire voedingsleer in aanraking ben gekomen, zit ik goed in mijn vel. Dat is ook waar het om draait. Het gaat niet om de kilo’s, maar om hoe je je voelt. Deze leer richt zich op het optimaal opnemen van voeding in het lichaam, zodat je maximaal kunt functioneren.”

Tijdens een intakegesprek probeert Bea van der Hoven zoveel mogelijk over de cliënt te weten te komen, zodat ze weet wie zij voor zich heeft. ,,Ieder mens is uniek en iedere aanpak is ander. Samen probeer ik het juiste traject te bepalen. Ik maak gebruik van verschillende apparatuur die erop gericht is om zo veel mogelijk gebruik te maken van de werking van het lichaam zelf. Myo is een spiertrainer, die de spieren opdracht geeft om samen te trekken. Zelf hoef je niks te doen; ideaal voor mensen die niet van sporten houden of door omstandigheden niet kunnen sporten. Lympho-Med heft blokkades in het lymfestelsel op, die zijn ontstaan door ophopingen van afval- en gifstoffen. Zo kunnen deze het lichaam verlaten. Deze ophopingen kunnen voor vele klachten zorgen, van moeheid tot een gestagneerde vetverbranding. Lipo Cavitatie verbrandt simpelweg vet en is een alternatief voor liposuctie. Hierdoor verlies je centimeters en vorm je je lichaam opnieuw. Cliënten noemen me dan ook wel eens beeldhouwster. Als ik mijn cliënten stralend en vol zelfvertrouwen weg zie gaan, is mijn doel bereikt.”

Iedereen is welkom in haar praktijk. ,,Mannen of vrouwen met overgewicht, maar ook zij die last hebben van een buikje of op andere plaatsen strakker willen worden. Soms bereik je met één apparaat het gewenste resultaat, anderen gebruiken een combinatie of ze allemaal. Het ligt aan het leven van de persoon in kwestie en zijn of haar wensen. Want uiteindelijk bepaal je zelf wat je wilt, het gaat erom dat jij goed in je vel komt’’, besluit Van der Hoven.

Bea Lifestyle is gevestigd aan Lorentzstraat 4a in Ede. Tel. 0318-711017, www.bealifestyle.nl. Behandeling gaat op afspraak.

Foto:

Bea van der Hoven: ,,Het is mijn doel om mensen te laten inzien dat ze hun leven willen veranderen”

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie