Verbouwcenter Ede toont Hörmanndeuren

19 december 2012 om 00:00 Ondernemend

,,Wie wil komen, is van harte welkom om samen met ons onder het genot van een hapje en een drankje het jaar af te sluiten”, zeggen Jaap Hendriksen en Vincent Jansen.

EDE - Verbouwcenter Ede is er trots op dat het bedrijf officieel Hörmann specialist zijn geworden. Vrijdag 21 december houdt Verbouwcenter Ede van 14.00 tot 20.00 uur open huis op het adres Spinderweg 17.

Een Hörmann specialist is een door de Hörmann groep aangestelde exclusieve vertegenwoordiger voor deze producten. Gespecialiseerd in de verkoop, montage en service van de garagedeuren, voordeuren en elektrische aandrijvingen. ,,De vorig jaar door ons geïntroduceerde garagedeuren is een groot succes, dit heeft ons er toegebracht om onze showroom uit te breiden met voordeuren.”

Bij Hörmann vindt een klant altijd een deur die qua design bij de gevel past. ,,De deur van een huis - of beter: de entree - is beeldbepalend. Toch stellen de ontwerpers meer eisen aan een huisdeur. Als het gaat om inbraakveiligheid, levensduur en isolatiewaarde leggen zij de lat hoog. Alleen een voordeur die aan al hun strenge eisen voldoet, verdient de naam Hörmann.”

Tijdens het open huis is op de bovenverdieping bij Verbouwcenter Ede wat er allemaal mogelijk is met deuren van Hörmann. Het is een Duits familiebedrijf. Wereldwijd levert het bedrijf deuren uit. Het bedrijf is na Volkswagen de een na grootste staalafnemer in Duitsland. ,,Het enige in de gemeente Ede zijn wij nu een specialist. Er zijn ook bedrijven die deuren alleen maar verkopen. Zij leveren en monteren niet. Geven de klanten niet uit wat de mogelijkheden zijn. Dat doen wij allemaal wel.”

Cursus

Daarmee onderscheidt Verbouwcenter Ede zich van de dealers, weet het tweetal. ,,Om specialist bij het bedrijf te worden moet je een aantal trainingen bij hen volgen zoals een verkoopcursus. De cursussen gaan er met name om om de producten te leren kennen. Daarvoor zijn we allebei op pad geweest. Nu zijn we door de keuring heen en gecertificeerd als specialist. De producten van Hörmann zijn van aluminium, echt staal. We richten ons voorlopig op voordeuren en garagedeuren. Hörmann heeft ook carports, een vrij nieuwe product dat we volgend jaar meer willen promoten.”

Degelijkheid staat hoog in het vaandel bij Hörmann, aldus Hendriksen en Jansen. ,,Doordat het een grote zaak is, kan Hörmann ook prijsconcurrerend werken. Producten stralen eenvoud uit, alles wordt in eigen ontwikkeling gemaakt. Wij richten ons als Verbouwcenter Ede alleen op de particuliere markt. Hörmann levert ook aan de industrie markt. “

Niet stil zitten

Ook in de andere producten zit Verbouwcenter Ede niet stil. ,,Zo hebben wij nu in de showroom een kunststof voordeur met een vleugel overlappend deurpaneel met een geïntegreerd huisnummer.” Nieuw in het Select Windows assortiment is de Verosol functionele raamdecoratie. ,,Minder zonlicht, minder warmte, maar niet minder uitzicht. Dat is wat Verosol uniek maakt.”

Foto:

Jaap Hendriksen (rechts) en Vincent Jansen van Verbouwcenter Ede staan bij een Hörmann is de showroom.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie