Medaille oogst CGV DOK

17 december 2012 om 00:00 Nieuws

EDE - CGV DOK heeft afgelopen zaterdag weer de nodige medailles geoogst. De vrouwen traden aan in de vierde divisie die in Nijmegen gehouden. De heren turnden in Putten. Uiteindelijk kwamen de Edenaren terug met zeven medailles.

Bronzen medailles waren er voor Janette Terpstra, Sjanne de Jong, Wilbert Groeneveld en Tim Terpstra. Extra leuk voor de familie Terpstra dat zus Janette en broer Tim beiden het brons omgehangen kregen.

Verkeken

Janette Terpstra dacht dat door een val van de balk haar kansen verkeken waren. Broer Tim dacht eerst hetzelfde door een verkeerd uitgevoerde oefening. Beiden pakten echter hun kansen op de andere toestellen.

Wilbert Groeneveld en Sjanne de Jong turnden beiden een constante wedstrijd waarbij er bij volgende wedstrijden nog meer progressie in zit. Zilver was er voor Meilin Schaap. Meilin liet zien dat een goede spanning je heel veel kan brengen.

Goud

Ook mochten twee Dokkers het hoogste podium betreden. Goud was er voor Eliene Kloppenburg en Eljakim van Dijk. Eliene en Eljakim scoorden hoog op alle onderdelen. Bij al deze turners viel op dat ze met veel plezier turnen.

Ook de overige turners hebben een goede wedstrijd laten zien. Veel van de gymnasten vonden een plaats in de top-10. Evan Smit viel dit keer met een vierde plaats net buiten de medailles.

De trainers Kris de Groot, Femke Denekamp, Victor van de Craats, Remco Beukhof en Michel Klok waren zeer tevreden over deze eerste wedstrijd.

Foto: Eliene Kloppenburg, namens DOK op de hoogste trede

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie