Volleyballers TweeVV missen kans op aansluiting bij middenmoot

17 december 2012 om 00:00 Nieuws

EDE - De mannen van TweeVV verloren in 't Riet met 0-4 van Gemini uit Elst. De vrouwen verloren met 1-3 van Gemini 2.

De wedstrijd van de mannen tegen Gemini dat vijf punten hoger stond op de ranglijst dan TweeVV, was belangrijk om aansluiting te krijgen bij de middenmoot. TweeVV verloor echter met 0-4 en miste daardoor vooralsnog de kans op aansluiting.

,,De door blessures uitgedunde selectie lukte het niet om mijn opdrachten goed uit te voeren", vertelt trainer/coach Joke Kamps. ,,Dat kwam vooral door de druk die Gemini serverend wist te zetten. Daardoor kwamen wij passend in de problemen. Ook wilden wij te graag winnen waardoor we juist fouten gingen maken. We kwamen eigenlijk nooit in ons spel."

Vrouwen

De vrouwen van TweeVV speelden hun laatste wedstrijd van het seizoen tegen de nummer drie van de ranglijst, Gemini 2 uit Elst. Het werd hun beste wedstrijd van het seizoen en toch verloren ze met 1-3. Trainer/coach Alfonso Volpe: ,,Het is een dubbel gevoel. Wat ik gezien heb gaf een enorme kick. Ik zag heel veel inzet en een uitstekende mentaliteit en toch twee sets nét verliezen. Het lijkt erop dat, als we 23-23 staan, dat we het dan te gemakkelijk weggeven. We zaten er heel dichtbij, ook dankzij het keiharde werken in de verdediging."

TweeVV nestelt zich hiermee, halverwege het seizoen, in de middenmoot van de eerste klasse.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie