Politie zoekt doorrijder na aanrijding Maanderbroekweg

17 december 2012 om 00:00 Nieuws

EDE - De politie is op zoek naar de onbekende automobilist die woensdagochtend 12 december een 30-jarige fietser uit Bennenkom op de Maanderbroekweg in Ede heeft aangereden. De Bennekommer kon ternauwernood overeind blijven. Hij liep geen verwondingen op, maar zijn fiets raakte beschadigd.

De Bennekommer deed zaterdagochtend 15 december aangifte van de aanrijding. De man was op woensdag 12 december omstreeks 09.30 uur aangereden door een bordeauxrode Volkswagen Vento. De automobilist zou kort na de aanrijding wel hebben afgeremd, maar ging er vervolgens vandoor zonder zich om het welzijn van de Bennekommer te bekommeren. Het slachtoffer zou nog met zijn fietsverlichting naar de automobilist hebben geseind, maar dit mocht niet baten. De automobilist(e) verdween uit het zicht en liet het slachtoffer met een beschadigde fiets achter.

De politie is op zoek naar deze onbekende automobilist(e). Bent u getuigen geweest van deze aanrijding? Misschien bent u zelf de automobilist en heeft u er geen idee van de impact van de aanrijding? De politie komt dan graag in contact met u via 0900-8844.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie