Nieuw kantoor Quality Services

19 december 2012 om 00:00 Ondernemend

EDE - Advocatenkantoor Van Veen Advocaten is zaterdag verhuisd naar haar nieuwe kantoorpand aan de Keesomstraat. Hemelsbreed een verhuizing van niet meer dan twintig meter. De opening van het nieuwe pand werd gevierd met een lunch, verzorgd door topkok Barend Kramer.

Van Veen Advocaten huurde tot voor kort het pand aan de Keesomstraat 9. De wens om zelf eigenaar te zijn van haar onderkomen, resulteerde in een nieuw kantoorpand aan de Keesomstraat 7. Het nieuwe pand is volledig ingericht naar de bedrijfscultuur van Van Veen Advocaten, ,,transparant en van hoogwaardige kwaliteit’’. Net als het voormalige pand is nummer 7 uitstekend te bereiken vanwege de centrale ligging.

Met negentien advocaten is Van Veen Advocaten zowel grote (beursgenoteerde) ondernemingen als kleinere ondernemingen en particulieren van dienst. ,,Door de jarenlange ervaring en onderlinge samenwerking tussen de advocaten, wordt elke zaak zorgvuldig en grondig behandeld’’, aldus Van Veen.

EDE - De bekende Indonesische topkok Lonny Gerungan geeft een aantal kookdemonstraties bij Toko Neba in Ede, ter ondersteuning van de Stichting Child Support Indonesia.

Klanten krijgen uitleg over de Indonesische keuken en maken kennis met de Samasaya authentieke Indonesische sauzen. Tijdens de proeverij in de Vendelstraat in Ede zal hij laten zien hoe men met de Samasaya producten eenvoudig een heerlijke Indonesische maaltijd bereidt.

Natuurlijk is er ook ruimte voor een foto en een handtekening.

De sauzen zullen ook worden verkocht, zodat belangstellenden deze sauzen thuis kunnen uitproberen.

Lonny is ambassadeur van Stichting Child Support Indonesia. De Stichting hoopt met deze actie meer adoptieouders aan te trekken voor het adopteren van een schoolkind in Indonesië, voor slechts 10 euro krijgt een kind een schoolopleiding en dus kans op een betere toekomst.

Meer informatie is te vinden op de websites www.childsupportindonesia.nl, www.tokoneba.nl.

BENNEKOM - Quality Services opende 12-12-12 op feestelijke wijze het nieuwe pand aan de Kierkamperweg 33 te Bennekom.

Het bedrijf is sinds haar oprichting in 2001 actief op het gebied van risico-, prestatie- en kwaliteitsbeheer.

,,Wij streven continue naar een duurzaam contact met onze gewaardeerde relaties. De behoeften van onze opdrachtgevers vormen dan ook het uitgangspunt voor de ontwikkeling van onze organisatie. Binnen onze onafhankelijke dienstverlening zijn mooie ontwikkelingen gerealiseerd op het gebied van testen, inspecteren en certificeren. De uitbreiding van onze organisatie is gepaard gegaan met de uitbreiding van onze huisvesting. Met de beschikking over een groter laboratorium is een nieuwe stap gezet in onze ontwikkeling’’, aldus Cor van Ommeren.

Q services bestaat twaalf en een half jaar. Zaterdag was er er een open dag voor de buurt en familie van het personeel. Info: www.qsbv.com.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie