Nieuwe register makelaar

19 december 2012 om 00:00 Ondernemend

In het onroerend goed is deze officiële titel felbegeerd. Een gecertificeerd makelaar-taxateur is daarmee volledig bevoegd om taxaties uit te voeren. Binnen de specialisatie Wonen wordt een register makelaar- en taxateur ingeschakeld door opdrachtgevers voor de waardebepaling van woningen en appartementen. Deze taxatie kan bij financiële overwegingen doorslaggevend zijn. Kopers, verkopers, adviseurs en hypotheekverstrekkers stellen dan ook hoge eisen aan deskundigheid.

Erik Dekker slaagt en krijg felbegeerde titel EDE - Na een gedegen voorbereiding van anderhalf jaar op het praktijkexamen kreeg Erik Dekker van Domicilie Makelaars Ede begin december te horen dat hij, als enige van de vijf kandidaten, geslaagd is. Hij mag zich vanaf nu ook Register Makelaar- en Taxateur noemen.

Domicilie is een snel groeiende makelaardij op het gebied van wonen (woningen en appartementen zowel bestaand als nieuwbouw) en werken (kantoren, winkels en bedrijfspanden) en beschikt nu over drie Register Makelaars Taxateurs. Door de toepassing van de DomicilieMethode®, is er sprake van een geïntegreerde aanpak van iedere opdracht.

Methode

Samen met de opdrachtgever bepalen de makelaars welke modules uit de DomicilieMethode nodig zijn om het beste resultaat te behalen. Dat het belang van de opdrachtgever hierbij centraal staat is voor Domicilie vanzelfsprekend.

Dynamisch

Luisteren is de Domicilie makelaars en adviseurs naar eigen zeggen aangeboren. Bovendien zijn ze dynamisch en actief en houden van korte communicatielijnen.

Domicilie huldigt twee principes: ‘kwaliteit voor alles’ en ‘afspraak is afspraak’.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie