Betaalbaar en snel wonen in De Maander

19 december 2012 om 00:00 Ondernemend

Het plan omvat zes 2-onder-1 kapwoningen vanaf 209.000 tot 235.000 euro von. De naam van het plan komt voort uit de historie van de omgeving: De Manen is een voormalige buurschap, met eigen bestuur en buurtrechter.

EDE - Op de kruising van de Verlengde Maanderweg en de Hakselseweg hebben Aannemersbedrijf Jan Oosterhout BV en Van Wijk Vastgoed met een nieuwe aanpak het nieuwbouwplan De Maander in verkoop gebracht.

De naam De Manen is terug te vinden in een aantal Edese straten en ook de achternaam Van Manen vindt hier zijn oorsprong.

Op deze locatie zijn eerdere plannen niet tot uitvoering gekomen. Door een andere aanpak met complete woningen, scherpe prijzen en duidelijke voorwaarden verwachten aannemer en ontwikkelaar nu wel te kunnen starten.

Wensen

Joris-Jan Oosterhout, directeur van Aannemingsbedrijf Jan Oosterhout BV uit Wijchen: ,,Samen met Michel van Wijk hebben we de commerciële en technische wensen naast elkaar gelegd, om op die manier de beste prijs-kwaliteitverhouding te realiseren. Daarnaast kunnen we eventueel gefaseerd bouwen, waardoor er geen voorverkoopeis is voor de bouw van het eerste blok. Verder is er een onherroepelijke bouwvergunning, waardoor niets een snelle start in de weg staat.” Met een woonkamer en keuken van samen ca. 39 m2, drie slaapkamers, badkamer en een ruime zolder bieden de tweekappers veel ruimte voor een scherpe prijs vanaf 209.000 euro von. De woningen worden geleverd met Woningborg certificaat.

De woningen worden verkocht door Domicilie Makelaars.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie