Winkelruimtes in Ede verhuurd

19 december 2012 om 00:00 Ondernemend

EDE - ,,Er is veel beweging in de verhuur van Edese winkelruimtes”, meldt Zoonen Commercieel Vastgoed BV, dat een actieve rol heeft gespeeld bij de verhuur van enkele panden.

Zeeman Textiel heeft ongeveer 265 vierkante meter winkelruimte gehuurd in het winkelcentrum De Bellestein in Ede. Deze landelijke keten zal medio maart 2013 voor het publiek open gaan.

,,Deze vestiging zal de aantrekkelijkheid voor de consument aanzienlijk versterken. Tevens is ons kantoor betrokken geweest bij de verhuur van de winkelruimte Telefoonweg 86 te Ede ter grootte van zo’n 230 vierkante meter. In betreffende winkel vestigt zich Zonnestudio Sunshine Paradise”, aldus Zoonen.

Ook het winkelpand Doelenstraat 58 in Ede is verhuurd. Hierin vestigt zich Zeninn, een onderneming die zich bezig houdt met de verkoop en het verzorgen van activiteiten en producten op het gebied van stilte en rust.

Aan de Maanderweg 78 wordt 19 december een nieuwe winkel geopend met de naam ‘t Bakhuys. Deze winkel gaat diverse producten op het bakgebied verkopen. Deze transactie kwam binnen één week tot stand. Meer info: www.zoonenvastgoed.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie