Instaptraining SneeuwFit bij skivereniging Gelderse Vallei

19 december 2012 om 00:00 Nieuws

EDE - Nog even en onze regio gaat weer massaal op wintersport. Maar onvoorbereid is de kans op blessures groot. Gemiddeld 1 op 18 wintersporters komt met letsel terug; oftewel 3 personen op een bus scholieren en een persoon in elk 5e gezin. Skivereniging Gelderse Vallei start in januari in Ede, Bennekom en Veenendaal instaptrainingen SneeuwFit, die de kans op blessureleed kunnen verkleinen.

De SneeuwFit-trainingsuren zijn vanaf dinsdag 8 januari wekelijks in de gymzaal Platanenweg 2a in Bennekom (aanvang 21 uur), vanaf woensdag 9 januari (20u) in de sportzaal Zuiderkruis 744 in Veenendaal en vanaf donderdag 10 januari in de sportzaal Verlengde Parkweg 49 in Ede (20 en 21 uur). De training en ski-simulatieoefeningen versterken naast de juiste spiergroepen ook conditie en uithoudingsvermogen. Deelname aan elf trainingen tot eind maart kost 57 Euro of € 48 bij een 8-lessenkaart.

Daarnaast start de skivereniging op dinsdag 8 januari 9.15 uur in de bossen van Bennekom en Ede een buitentraining Power Walking. Deelname kost 35 euro voor 8 lesuren.

Verder organiseert 'Gelderse Vallei' vanaf 19 januari elke maand een Nordic Walking-natuurtocht en vanaf maart een Nordic Walking kennismakingscursus.

Voor meer informatie en aanmelden: secretariaat skivereniging Fenna Fleer, tel. (0318) 641124, bgg 641542 of per email skigeldersevallei@hetnet.nl. Via de website www.skigeldersevallei.nl aanmelden kan ook.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie