Boekenbal Cultura en boekhandels

27 december 2012 om 00:00 Cultuur

OTTERLO - Studenten van ArtEZ zorgen begin januari voor onvergetelijke dagen voor het hele gezin. Op 5 en 6 januari 2013 is het weer zover: dan organiseren studenten Docentenopleiding Beeldende Kunst en Vormgeving van ArtEZ hogeschool voor de kunsten de tweede editie van De Winterspelen in het Kröller-Müller Museum.

Vorig jaar was dit evenement een groot succes. Kinderen, vaders, moeders, opa’s en oma’s lieten zich in en om het museum verrassen door bijzondere en creatieve activiteiten bij beroemde kunstwerken uit de collectie.

De Winterspelen vinden plaats van 11.00 tot 15.30 uur, deelname is gratis met een entreebewijs voor Park en museum. Aanmelden is niet nodig.

‘Tijdens De Winterspelen word je meegenomen op weg naar de Winterkoningin. Onderweg komen verschillende kunstwerken op het pad waarbij je wonderlijke vragen en opdrachten gaat volbrengen. Bij de opdrachten is zelfs een bijzondere beloning te winnen die je mag meenemen op je reis. Filosoferend, spelend en lachend ontdek je de collectie! Een garantie voor een frisse blik op kunst, voor het hele gezin’.

Meer informatie is te vinden op www.kmm.nl of op www.facebook.com/dewinterspelen.

EDE - Cultura houdt in samenwerking met de Edese boekhandels in maart een Boekenbal.

Een onderdeel van dit boekenbal is de schrijversmarkt waar lokale auteurs kosteloos de gelegenheid krijgen over hun werk te vertellen en boeken te verkopen.

‘Bent u zelf schrijver of weet u namen van Edese schrijvers’?

Geef dit dan door via ede@boek-en-buro.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie