Jan Klaassen en Katrijn eten taart bij De Toverbezem

20 december 2012 om 00:00 Nieuws

EDE - Poppentheater De Toverbezem speelt speciaal voor kinderen van 3 tot en met 8 jaar en hun families in de Kerstvakantie de poppenkastvoorstelling 'Jan Klaassen en Katrijn en de verjaardagstaart'.

Breng ook eens een bezoekje, poppenkast kijken, knutselen kortom een gezellige middag voor jong en oud.

In de Poppenkast vertelt Jan Klaassen aan de kinderen dat zijn lieve vrouwtje Katrijntje jarig is en dat het dus tijd is voor een gezellig feestje. Katrijntje kan niet wachten tot de visite komt want Jan ,,Je hebt toch wel een cadeautje voor mij gekocht?''

Als Katrijntje nog even naar de kapper is vertelt Jan aan de kinderen in de zaal dat hij helemaal geen cadeautje heeft, want hij had geen centjes….nu zit hij mooi in de problemen, wat moet hij doen?

Dan komt ook Oma al op visite, ze help met versieren en vindt het maar niks dat Jan geen cadeautje heeft voor Katrijn, en Jan is ook nog vergeten de taart op te halen bij bakker Bolletje, wat een oliebol!

Zo gaat er van alles mis, het is maar goed dat Oma er is want uiteindelijk heeft zij een goed idee en loopt ook dit verhaal natuurlijk goed af…..alleen voor Linke Lowietje de boef natuurlijk niet maar dat hoort ook zo want die had niet zulke leuke plannetjes.

Wil je weten hoe dit verhaal gaat, kom dan eens kijken bij één van de voorstellingen in het Poppentheater aan de Nachtegaallaan in Ede.

De voorstelling is speciaal voor kinderen van 3 tot en met 8 jaar en hun families.

Na de voorstelling is er een kleine pauze met voor iedereen iets lekkers en een pakje drinken, voor de volwassene is er een kopje koffie of thee.

Tot slot maken de kinderen samen een leuke knutsel die bij de voorstelling past, en die kinderen natuurlijk mee naar huis mogen nemen.

De voorstellingen 'Jan Klaassen en Katrijn en de verjaardagstaart' zijn op donderdag 3, zaterdag 5, zondag 6, woensdag 9 en zondag 13 januari van 14.30 uur tot 16.00 uur.

Entree, 7,50 euro per persoon.

Reserveren en/of informatie opvragen kan via www.detoverbezem.nl of via 0318-614865. Het theater is gevestigd in Ede aan de Nachtegaallaan 49.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie