Gevulde kip en rollade in Ziekenhuis Gelderse Vallei Ede

20 december 2012 om 00:00 Nieuws

EDE - Ziekenhuis Gelderse Vallei houdt rond kerst en de jaarwisseling het ziekenhuis allerlei activiteiten om het verblijf voor de patiënt zo aangenaam mogelijk te maken.

Patiënten en bezoekers kunnen kiezen voor een speciaal kerstmenu, verzoeknummers aanvragen bij de huisomroep. Er wordt gezongen, muziek gemaakt en er zijn kerstdiensten.

Op eerste kerstdag om 07.00 uur zingen vrijwilligers op de verpleegafdelingen voor patiënten. Muzikanten van de Harmonie uit Ede verzorgen de muziek.

Kerstdiner

Speciaal voor de kerst heeft het ziekenhuis een kerstdiner samengesteld. De eerste kerstdag staat onder meer gevulde kip en christmasdream mousse op het menu.

De tweede kerstdag kunnen patiënten kiezen voor een varkensrollade met abrikoos/pruimenvulling en een vanille/cranberrycoupe. Bezoekers die willen mee-eten kunnen maaltijdbonnen kopen bij het patiëntenservicebureau of bij de receptie in de centrale hal.

Jaarwisseling

Op oudejaarsdag zendt de Huisomroep Gelderse Vallei tussen 10.00 en 16.00 uur verzoeknummers uit. Patiënten kunnen hun favoriete nummer opgeven bij de vrijwilligers.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie