TweeVV sluit eerste helft af met belangrijke winst op Heyendaal

23 december 2012 om 00:00 Nieuws

EDE - Om uit de degradatiezone te blijven moésten de volleyballers van TweeVV in Nijmegen winnen van de studenten van Heyendaal. En dat is gelukt, het werd 1-3 voor de Edenaren.

TweeVV speelde goed geconcentreerd en met name de blokkering door Casper Kooi en Casper van Oeveren was sterk. Het lukte de Edenaren om het spel van Heyendaal zo te ontregelen, dat de Nijmeegse coach zich gedwongen zag goede spelers naar de kant te halen.

Nadat de Edenaren de eerste set met 23-25 gewonnen hadden, kwamen ze in de tweede en derde set geen moment in gevaar. Alleen de vierde set was voor Heyendaal. De concentratie was weg bij TweeVV waardoor de mannen teveel persoonlijke fouten maakten.

Team

In de eerste helft van het seizoen heeft het team van jonge spelers en drie routiniers tijd nodig gehad om onder leiding van Joke Kamps als team te groeien. Het resultaat is dat de mannen nu als team opereren, dat de jonge spelers passend en verdedigend gegroeid zijn en dat zij steeds meer wedstrijden weten te winnen. TweeVV staat nu weliswaar op de tiende plek maar op slechts vier punten van de nummer zeven. Kansen genoeg nog in de tweede helft van het seizoen.

Foto: archief

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie