CineMec Ede begint nieuwe jaar met drie filmevenementen

26 december 2012 om 00:00 Nieuws

EDE - CineMec begint het jaar 2013 goed met drie filmevenementen voor ieder lid van de familie.

Op 9 januari is er voor de dames een Ladies Night met Les Misérables; op 16 januari een Men Only voor de heren met Quentin Tarantino's spaghetti western Django Unchained en voor de allerkleinsten is er op 27 januari een CinePeuter met Nijntje de Film.

Ladies Night: Les Misérables

Les Misérables is de verfilming van de succesvolle musical die wereldwijd al door meer dan 60 miljoen mensen is gezien. De film is geregisseerd door Tom Hooper (The King's Speech) en is genomineerd voor 3 Golden Globes. De bekende liedjes, waaronder 'I Dreamed a Dream', worden vertolkt door een internationale sterrencast, waaronder Hugh Jackman, Russell Crowe en Anne Hathaway. Deze Ladies Night is Frans getint.

Men Only: Django Unchained

Django Unchained is de nieuwste film van Quentin Tarantino (Pulp Fiction, Kill Bill, Inglourious Basterds) en is zijn ode aan de spaghetti western. De hoofdrollen worden gespeeld door Leonardo DiCaprio, Christoph Waltz, Jamie Foxx en Samuel L. Jackson. De film is genomineerd voor maar liefst 5 Golden Globes.

CinePeuter: Nijntje de Film

Nijntje de Film is de eerste bioscoopfilm van het wereldberoemde konijntje van Dick Bruna. Nijntje en haar vriendjes gaan in de film op speurtocht door de dierentuin en beleven onderweg allerlei avonturen. De film speelt in op de geliefde thema's voor de kleintjes, dieren, kleuren, vormen en geluiden. Bij CinePeuter laten we tijdens film het zaallicht een beetje aan en mogen de kinderen vrij rondlopen als ze niet te lang stil willen zitten. De ideale manier voor een allereerste bezoek aan CineMec! Alle kinderen krijgen een filmdiploma.

Event: Ladies Night, Men Only, CinePeuter

Website: www.cinemec.nl

Datum, prijs:

Ladies Night: Wo 9 januari 19.30 uur. Prijs: € 15,- (incl. drankje, hapje, extra)

Men Only: Wo 16 januari 20.00 uur. Prijs: € 12,50 (incl. drankje)

CinePeuter: Zo 27 januari 15.30 uur. Prijs: € 10,- (incl. drankje, snoep)

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie