'The Voice-sterren' komen naar Ede

31 december 2012 om 00:00 Nieuws

EDE - Johannes Rypma en Floortje Smit zijn twee van de namen die vrijdag 19 januari in Ede optreden tijdens het 'Smeltfeest' van Friends on Ice in het openluchttheater.

De Stichting Friends on Ice houdt op de laatste avond van het ijsbaanproject het zogenaamde Smeltfeest. Naast de twee Voice-artiesten staat ook zanger Johan op het podium in Ede. De avond wordt verder muzikaal ingevuld door Sky Radio.

,,Op 19 januari trekken we de stekker eruit", zegt Guus Wijnsouw namens de organisatie. ,,Zo komen we aan de naam Smeltfeest. Vorig jaar hadden we een Hollandse Avond met 100%NL. Maar omdat Sky Radio, via de KNSB, mediapartner is, zullen zij de avond invullen met een dj."

Het programma start om 19.00 uur en eindigt rond middernacht. Achtereenvolgens zullen Johan, Johannes en Floortje optreden. De dresscode voor het feest is 'wit'.

Johan

Johan, geboren in één van de gezelligste volksbuurten van Arnhem, groeide op met de microfoon in zijn hand. Als kind al deed hij mee aan diverse playbackshows en talentenjachten. Haalde in de loop der jaren verschillende prijzen binnen. Op zijn 25ste jaar deed hij mee aan Henny Huisman's Soundmixshow in Aalsmeer als Frank Boeijen met het nummer 'Kronenburgpark'. Na bijna 20 jaar met plezier in de band Melody te hebben gezongen is Johan al een tijdje op de solotoer. Johan is in Ede onder meer bekend van zijn medewerking aan de opening Heideweek.

Johannes Rypma

Johannes is de runner-up van The voice of Holland 2012. ,,Hij zal optreden met een geweldige rock set. Johannes speelde samen met zijn eigen band op veel tentfeesten. Zijn doel is om Syb van der Ploeg te vervangen als de beroemdste zanger van Friesland. De zanger uit het team van Nick en Simon overtuigde het publiek onder andere met het nummer 'Sex On Fire'", aldus de organisatie.

Floortje Smit

Floortje, finalist van The voice of Holland liet alle coaches hun stoelen omdraaien met het auditienummer 'Alone Again'. Floortje werd tweede bij Idols 3 en bracht daarna een aantal singles en een album uit. Daarna stond zij in de musical 'We will Rock You' met onder meer Charly Luske. Floortje staat met zowel 'Heavy Cross' als 'Alone' al enkele weken in de iTunes Download Top 100.

Goede doel

De opbrengst van het evenement gaat naar de Stichting Ziekenhuis Gelderse Vallei.

Kaarten

Kaarten zijn vanaf vrijdag 4 januari voor 12,50 euro te koop aan de kassa van de ijsbaan of via het e-mailadres info@friendsonice.nl. Schaatsen is tijdens het Smeltfeest gratis. De prijs is exclusief schaatshuur (vier euro).

De ijsbaan is dagelijks geopend van 10.00 - 22.00 u. Meer informatie en het volledige programma op www.friendsonice.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie