Opella geeft mensen persoonlijk advies

16 januari 2013 om 00:00 Regio

BENNEKOM - Revalidatie, herstellen na een ongeval of operatie, betekent meestal hard werken onder professionele begeleiding. Dat kan bij Opella, zorgondernemer op de zuidelijke Veluwe. Vanaf 1 januari 2013?is de financiering van revalidatie overgegaan van de AWBZ naar de zorgverzekering. ,,Bij Opella is dat goed geregeld.’’

De wijziging in financiering geldt voor de geriatrische revalidatie: een vorm van revalidatie voor ouderen die erop gericht is dat mensen na de behandeling terugkeren naar hun eigen huis. Deze vorm van revalidatie wordt voortaan vergoed door de zorgverzekeraar in de basisverzekering. Voor de klant blijft de inhoud van de revalidatie hetzelfde.

Opella biedt deze vorm van revalidatie op de locaties De Valkenburcht in Oosterbeek (kortdurende revalidatie) en Het Baken op het Baron van Wassenaerpark in Bennekom (langdurige revalidatie).

,,Het is professionele begeleiding door een vast team en een arts. Een gastvrije ambiance met comfortabele kamers en uitstekende maaltijden in het restaurant. Nieuwe klanten vragen zich soms af hoe het zit met revalidatie en vergoeding hiervan. Informatie over revalidatie kan verkregen worden bij Opella. Onze klantenadviseurs geven vrijblijvend een persoonlijk advies.’’ Tel. 0318-752222 en servicepunt@opella.nl .

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie