Winterconcerten KNA Lunteren in Ut Sporthuus

30 januari 2013 om 00:00 Cultuur

LUNTEREN - Muziekvereniging Kunst Na Arbeid uit Lunteren verzorgt vrijdag 1 en zaterdag 2 februari haar jaarlijkse Winterconcerten in Ut Sporthuus aan de Wormhoefsweg 6 in Lunteren.

De concerten beginnen om 19.30 uur en de zaal is open vanaf 19.00 uur. Kaarten kosten 8 euro en zijn een week van tevoren verkrijgbaar bij Blankenspoor Decohome, Dorpsstraat 68-70 en Van Dijk Kappers, Klomperweg 111 in Lunteren.

Op beide data wordt een avondvullend muzikaal programma op twee podia verzorgd door de jeugdorkesten, Slagwerkorkest en Fanfare”, licht de organisatie toe.

,,U geniet van een veelzijdige avond. U ziet jonge kinderen die net twee maanden Algemene Muzikale Vorming volgen en voor het eerst van hun leven op een groot podium staan. U ziet slagwerkers die al vijf jaar les hebben en staan te popelen om te laten horen hoe ver ze zijn gekomen in die jaren. U ziet jonge blazers die laten horen dat je op elk niveau prachtig kan samen spelen en hoeveel plezier spelen in een orkest oplevert. En natuurlijk ziet en hoort u ons slagwerk- en fanfareorkest, die beide een spectaculair programma voor u neerzetten.”

,,Alle orkesten zullen het publiek verrassen met een veelzijdigheid aan muziekstijlen, waar de Lunterse vereniging bekend om staat. De Winterconcerten van KNA Lunteren betekenen een sfeervolle muzikale avond voor jong en oud en voor iedere muziekliefhebber een niet te missen evenement.”

u Meer informatie: www.knalunteren.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie