Christelijke Hogeschool Ede zet deuren open

30 januari 2013 om 00:00 Nieuws

EDE - Wat ga ik studeren en waar ga ik studeren? Veel leerlingen zijn bezig met hun studiekeuze. Op zaterdag 9 februari 2013 zet de Christelijke Hogeschool Ede (CHE) haar deuren open voor iedereen die kennis wil maken met de tien opleidingen, de docenten en studenten. De bezoekers zijn van 10.00 uur tot 15.00 uur welkom om sfeer te proeven en vragen te stellen.

Tijdens de Open Dag geven docenten en studenten een indruk van de opleidingen, de beroepen, de wijze van lesgeven en de praktijk. Daarnaast is er een informatiemarkt met meer informatie over studentenhuisvesting (Idealis), de Kenniscampus, studentenverenigingen in Ede en Wageningen, studiekosten en studiefinanciering, cursusaanbod en post-hbo opleidingen van CHE-Transfer etc.

Ook kunnen belangstellenden een studiekeuzetest doen. Er wordt een doorlopend programma aangeboden. De tien opleidingen die de hogeschool biedt, zijn: Verpleegkunde**, Leraar Basisonderwijs**, Journalistiek, Communicatie, Maatschappelijk Werk & Dienstverlening*, Sociaal Pedagogische Hulpverlening**, Godsdienst Pastoraal Werk***, Leraar Godsdienst/ Levensbeschouwing*, Human Resource Management (voorheen Personeel & Arbeid), Bedrijfskunde MER.

* ook in deeltijd, ** ook in deeltijd en duaal, *** ook in deeltijd en digitaal

Het bezoekadres van de school is: Oude Kerkweg 100 in Ede. Mocht u deze Open Dag niet kunnen bezoeken, dan nodigen wij u uit voor de volgende Open Avond op dinsdag 19 maart 2013 (18.30-21.00 uur). Wanneer u meer informatie wilt over de hogeschool, kunt u ook kijken op onze website:

Meer op: www.che.nl of mailen naar info@che.nl. U kunt ons bereiken op het telefoonnummer 0318-696 300.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie