Lied-recitel met Robbert Muuse in Bennekom

6 februari 2013 om 00:00 Cultuur

BENNEKOM - De in Ede wonende zanger Robbert Muuse en zijn begeleidster en levenspartner pianiste Micha van Weers brengen zaterdag 9 februari een liedrecital ten gehore brengen onder de titel ‘Let Beauty Awake’.

In de Oude Kerk van Bennekom zullen onder meer werken van Cyril Scott en van Vaughan Williams worden uitgevoerd, van deze laatste de cyclus ‘Songs of Travel’.

Beide componisten waren bevriend met Maurice Ravel, van hem klinken zijn impressionistische Griekse volksliederen. Ook wordt van Gustav Mahler muziek uit ‘Des Knaben Wunderhorn’ uitgevoerd en klinkt een voorproefje van hun nieuwe cd-project rondom de romantische Duits-Nederlandse Julius Röntgen.

De kerkzaal is open vanaf 19.30 uur en het concert begint om 20.00 uur. Kaarten kunnen bij de ingang van de kerk worden gekocht en de entreeprijs is 15 euro voor volwassenen en 7,50 euro voor studerenden. Jongeren tot en met 18 jaar hebben gratis toegang.

Voor nadere informatie over de concerten, het Jaarprogramma of de Stichting Zondagmiddagconcerten in zijn algemeenheid: Ton Kamphuis, tel. 0318-418268 of concertenbennekom@hotmail.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie