Creatief bladenmaker Rob van Vuure bij Dante

27 februari 2013 om 00:00 Cultuur

EDE - Cultureel Café Dante biedt donderdag 28 februari om 20.15 uur een gratis en veelzijdig programma. Rob van Vuure, de bekende bladenmaker, laat zijn licht schijnen over het wel en wee van de glossy’s en tijdschriften.

Van Vuure is hoofdredacteur geweest van onder meer Libelle, Viva, Playboy en Panorama. Hij is als geen ander in staat om zich in te leven in de wensen van doelgroepen. Iedere dinsdag kan men in de Volkskrant zijn prikkelende column lezen onder de noemer BLDNDKTR. Zijn boek ‘Het Lingeriedenken’ wordt door vrijwel elke student gelezen. Rob van Vuure is tegenwoordig creatief directeur bij ZB Communicatie in Ede.

Het tweede programma-onderdeel staat in het teken van de tango met het orkest van Gert van Ruiswijk. De Nigeriaanse kunstenaar Toyin Loye exposeert de hele maand februari in Artlease. De symboliek is kenmerkend voor zijn werk. Hij geeft een toelichting op zijn kunstwerken.

De huisband B2G treedt op met Jules van Slooten op mondharmonica. De gebruikelijke column wordt gesproken door de vaste columnist Teunis Bunt.

Kees van Es, organisator Kunstmarkt op het Enkaterrein vertelt en stadsdichter Arjan Keene zal de bezoekers van Dante inlichten over het komende Edese Schrijversfestival. Het langste programma-onderdeel is voor een veelbelovend optreden van de band Portonova. Een DJ en vier muzikanten zetten een dijk van een sound neer: authentiek en modern, jazz, groove and dance.

De zaal van Cultura is aan de Molenstraat 45. Zie ook: www.ccdante.nl .

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie