Krachtig

6 maart 2013 om 00:00 Cultuur

EDE - Na het overweldigende succes van de vier voorstellingen die eind november werden gegeven in de theaterzaal van De Hartenberg is besloten de bewerking van de Sound of Music nog éénmaal te spelen. Op donderdag 7 maart om 20.00 uur staat de groep Ongewoon Gaaf in theater Cultura in Ede.

,,Wat geweldig om te zien! Ik heb de oefenavond mee mogen maken en werd al helemaal enthousiast. Toen had ik de echte voorstelling nog niet eens gezien. Vorige week kreeg ik de dvd onder ogen en ik ben er nog ‘stil’ van’’, zegt Ton van Vlijmen, zelf dramadocent.

,,Het is zo bijzonder, het spel, de veelheid aan signalen en tekens, in geweldige kleuren en vormen! Alle rollen worden in een mooie flow getoond, je snapt de verhaallijn en je gaat mee in de beleving van de muziek en de bewegingen. Daar zit een enorme kracht in! Daar kunnen de spelers, de regisseuse, de begeleiders en alle anderen die zich daarvoor ingespannen hebben echt heel trots op zijn”, meent Van Vlijmen

Gelijkwaardigheid voor ieders eigen inbreng staat voorop. Speler of vrijwilliger, grote rol of bijrol, ieder mag daar staan met dat wat ie in huis heeft en maakt er dan ook nog iets extra van.

Kaarten zijn te bestellen bij Theater Cultura Ede, telefonisch via tel. 0318-672800 of via de website. Heeft u een rolstoelplaats nodig, neem dan uiterlijk 1 maart even contact op met Marja van Dijk, 0318-593644.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie