Start verhuur ‘Westhoffhuis’

6 maart 2013 om 00:00 Regio

EDE - Woonstede begint de verhuur van de 28 appartementen boven het Westhoffhuis op woensdag 13 maart. Belangstellenden die ingeschreven staan bij www.huiswaarts.nu kunnen vanaf dat moment twee weken reageren. Lunteren krijgt haar vertrouwde Westhoffhuis in hartje Lunteren weer terug. Al duurt het zeker nog tot begin 2014 voordat de deuren echt open gaan. In het sociaalculturele gedeelte van het Westhoffhuis komt een grote zaal, diverse kleinere zalen en een bibliotheek. Boven het Westhoffhuis komen de 28 driekamer huurappartementen met twee slaapkamers, een inpandige berging en een balkon. Ook is er een ondergrondse parkeergarage en een gezamenlijke fietsenberging.

In november wonen de eerste huurders in hun appartement. De bouw van het Westhoffhuis en de appartementen is 1 juni, tijdens de dag van de bouw toegankelijk voor iedereen.

Edese gewond na aanrijding

BENNEKOM - Op de Dr. W. Dreeslaan is zaterdagmiddag een 56-jarige automobiliste uit Ede gewond geraakt toen een 87-jarige bestuurster uit Lunteren met hoge snelheid achterop het slachtoffer is gereden voor een verkeerslicht. De bejaarde bestuurster gaf aan de auto voor haar niet gezien te hebben. Zij liep zelf lichte verwondingen op en is ter plaatse door ambulancepersoneel behandeld. Haar rijbewijs is ingevorderd. Het aangereden slachtoffer is met vermoeden van inwendig letsel naar het ziekenhuis overgebracht.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie