Boetiek Chantal ‘Leukste Winkel’

6 maart 2013 om 00:00 Ondernemend

EDE - Aan de Frankeneng 114-1 in Ede was vrijdag de feestelijke opening van de nieuwe vestiging van Gerritse IJzerwaren.

De Heidehoogheden Calluna 57e en Erica 38e verrichtten onder grote belangstelling de openingshandeling. Zij lieten voor het pand een mix van zwarte en gele ballonnen, vastgebonden aan een betonmolen, de lucht ingaan.

Gerritse IJzerwaren is dé groothandel voor bouwbeslag, gereedschap en bevestigingsmiddelen in Midden-Nederland. Het bedrijf is opgericht in 1928. Met 29 vestigingen en een uniek distributiecentrum richt Gerritse zich op de bouw- en installatiebranche.

De service aan de klant staat bij alle medewerkers centraal. Naast de 29 vestigingen heeft Gerritse ook een online vestiging (www.gerritse.nl). Hier worden meer dan 18.000 artikelen aangeboden.

Alle producten uit het hoofdassortiment worden binnen 24 uur na bestelling tot op de bouwplaats in geheel Nederland geleverd.

EDE - Boetiek Chantal aan de Grotestraat is uitgeroepen tot ‘leukste winkel van Ede’. ‘Overbuurman’ Kubus en Co werd tweede. De bedrijven zijn nog in de race voor de titel ‘Leukste Winkel van Nederland’.

Chantal en Kubus & Co behaalden respectievelijk de meeste stemmen (211) en de hoogste waardering (9.2). Zij gaan nu - in maart dit jaar - strijden voor de provinciale en de landelijke titel. Beide winkels zijn gevestigd aan de Grotestraat in de Bospoort, het oorspronkelijke centrum van Ede. Dit gebied wordt vanaf april dit jaar geheel nieuw ingericht en krijgt dan dezelfde hoge beeldkwaliteit als het winkelgebied ten zuiden van de Molenstraat.

Chantal verkoopt tweedehands kleding en bij Kubus & Co kunnen belangstellenden terecht voor kunst en cadeautjes.

Chantal en Conny (KUBUS&CO) zijn apetrots op dit resultaat en hopen dat hun fans ook in de landelijke competitie weer op hun zullen stemmen. Elke winkel is uniek. Maar wat maakt een winkel nou de leukste van de gemeente Ede?

Bij de Verkiezing van het Leukste Winkel kan er nu gestemd worden via www.leukstewinkelverkiezing.nl. Bij het uitbrengen van een stem maken stemmers direct kans op leuke prijzen zoals een reis voor twee personen naar Parijs, de nieuwe iPad, of een dagje wellness.

Stemmen is kosteloos. Voor iedere stem waarbij toestemming wordt gegeven voor het ontvangen van de nieuwsbrieven keert de organisatie samen met haar partners 0,05 euro uit aan Kika, dat kanker bij kinderen de wereld uit wil helpen.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie