Lisanne Grimberg 0-1; Willeke Pater 1-1; Merlin te Wilt 2-1; Lisanne Grimberg 2-2; Willeke Pater 3-2.

6 maart 2013 om 00:00 Voetbal

De DTS vrouwen hebben zaterdag goede zaken gedaan tegen koploper Ter Leede. DTS begon de wedstrijd goed en kreeg kansen. Het laatste kwartier was voor de bezoekers. In de 39ste minuut scoorde Ter Leede. Een voorzet werd ingekopt door Lisanne Grimberg. Het was 0-1 toen de teams gingen rusten.

Na rust kwam Ter Leede er weer een aantal keren goed uit, maar DTS liet zich niet uit het veld slaan. In de 61ste minuut viel de 1-1. De goed genomen vrije trap van Cynthia de Geus, werd via Linda Helbling door Willeke Pater binnengetikt. In de 69ste minuut was het weer DTS dat scoorde, toen Merlin te Wilt de bal geplaatst in de verre hoek schoot: 2-1. Maar al snel was het 2-2 door een schot in de kruising van Lisanne Grimberg. In de 83ste minuut kopte Willeke Pater in de rebound haar tweede binnen: 3-2.

Ter Leede scoorde nog, maar deze werd afgefloten wegens buitenspel en dus bleven de punten in Ede. Een terechte zege na een mooie strijd tussen twee gedreven ploegen. De vierde plek is nog steeds een feit.

Zaterdag wacht Be Quick’28 in Zwolle, aftrap 14. 30 uur.