Doelpunten: Moustafa Lahnine 1-0; Kadeem Schel 1-1; Maickel van de Bergh 1-2; Kadeem Schel 1-3 en 1-4; Joeri Dörfel 2-4

6 maart 2013 om 00:00 Voetbal

Edesche Boys stelde tegen SVO ‘68 uit Ooij teleur. Een bittere 2-4 nederlaag was het eindresultaat. ,,Ja, ik ben wel teleurgesteld. Individuele fouten hebben naar de ondergang geleid. Anderzijds is er keihard, en als team gewerkt. Dat vergoed niet alles, maar wel”, aldus Boys trainer Ron Wien. Hij zag zijn ploeg in de eerste helft een voorsprong nemen. Na een schitterende aanval, waarvan Rudy Möller aan de basis stond, voltrok Moustafa Lahnine het vonnis:1-0. ,, Het spelpeil was niet hoog. Wij kregen wel wat mogelijkheden, maar scoorden niet. Ik dacht met 1-0 te gaan rusten. Maar SVO scoorde in de 44e minuut de gelijkmaker doordat er in de verdediging niet werd opgelet”, vervolgde de trainer.

In het tweede bedrijf liepen de gasten uit naar een 1-4 voorsprong. ,,Ik dacht bij twee doelpunten aan buitenspel. Maar er werd anders beslist. Dan zie je de koppies naar beneden gaan, en weet je dat het over is”, had Ron Wien genoteerd. Met nog een minuut of twaalf op de klok scoorde Joeri Dörfel de 2-4. Het was slechts voor de statistieken. SVO hield de zaak achterin dicht en schreef drie kostbare punten bij.