Winand van de Kamp 0-1, Arnand van Norel 1-1, Escher van Norel 2-1.

6 maart 2013 om 00:00 Voetbal

,,Het is de negentigste minuut. Een corner voor Harskamp. Tegen elftalleider Dick van Wikselaar zei ik nog, dat nu misschien het dubbeltje onze kant op zou vallen. Dat Escher van Norel dan steenhard de winnende treffer inkopt is kicken”, aldus een opgeluchte Harskamp trainer Jan Willem Pol. Tegen Rood Wit’58 werd een lange en matige reeks door Harskamp onderbroken. ,,Misschien was een gelijkspel wel meer reëel geweest. Het was van beide kanten een slechte wedstrijd”, vervolgde Pol.

Hij zag zijn jeugdige ploeg halverwege de eerset helft met 0-1 achterkomen. ,,Echt een doelpunt uit het niets, maar dat is ons dit seizoen wel vaker overkomen”, had Pol genoteerd. In het tweede bedrijf had de trainer de tactiek omgezet. ,,Ik heb Harskamp 4-3-3 laten spelen in plaats van 4-4-2. Dat leverde de gelijkmaker op. Het was Arnand van Norel die uit een pass van Aldo van Norel scoorde. ,,Het spel golfde op en neer. Het was meer lange halen snel thuis”, meende Pol.

Beide ploegen leken zich al met een gelijkspel te hebben verzoend. Maar Escher van Norel besliste anders. Harskamp blijf nog wel op de voorlaatste plaats staan.