Doelpunten: Henk Groenevelt 1-0; Jos van Roekel 2-0; Frank Raveling 2-1; Michiel de Gooijer 2-2.

6 maart 2013 om 00:00 Voetbal

,,Vooraf werd al gezegd dat Rijk Middelman anti SDS is. We hadden hem de hele middag tegen. Toppunt was dat hij liefst acht minuten liet doorspelen. En juist zeven minuten in extra tijd ziet hij niet dat na een vrije trap Jelle Ortse omver werd getrokken. En daar viel de 2-2 van SEH uit. En dan laat hij nog een minuut doorspelen. Daarin wordt een poging van Jos van Roekel weg geslagen. Zuiver hands. Het sloeg helemaal nergens op’’, oordeelde de trainer over de arbiter uit Bennekom.,,Los daarvan hadden we moeten winnen’’, klinkt Fluit al weer wat rustiger. ,,De eerste helft waren we de iets bovenliggende partij. Het spel was gelijkwaardig, maar wij waren met schoten op de paal van Marco Bouw en Michiel Jansen dicht bij een doelpunt.’’ Nadat Lennart Ploeg en Jos van Roekel na rust al dicht bij de 1-0 waren geweest, stelde Van Roekel Henk Groenevelt in staat met een mooi stiftje te scoren. Toen Jos van Roekel een kwartier voor tijd de 2-0 aantekende, leek het ‘kat in ‘t bakkie’ voor de Wekerommers. Harrold Vliem schoot de 2-1 tegen het lichaam van Raveling. Van de 2-2 wordt Fluit nog wel een keer wakker.