Van Gent Finaleweken: Bennekom kan opnieuw niet winnen

31 maart 2018 om 18:42 Sport/sport Finaleweken 2018

BENNEKOM Bennekom is bezig aan een teleurstellend seizoen. Dat bleek nog eens tegen Delta Sports. Tegen de laagvlieger uit Houten werd het 2-2.

,,Zeker de eerste helft was slap, slordig. Zeg maar inspiratieloos'', vatte Arnold Brehler samen. De Bennekom trainer zag de opponent na dertig seconden uit een corner via Theymen Doeleman op voorsprong gekomen. Ook uit en hoekschop bracht Just Berends de partijen weer op gelijke hoogte.

Een fout van Jeffrey Rutgers leidde de 1-2 van Casper Verboon in. Die stand stond ook halverwege op het bord. Aan Bennekom kant waren er nog wel kansen voor Marco Corba en Rutgers geweest.

,,In de tweede helft heb ik het iets anders neergezet. Daarbij Lennart van de Peppel voor Roy Versluis. Nu liep het veel beter. We hadden een strafschop verdiend. Kwamen wel met een doelpunt van Redouan Hazzat (op archief foto), waar een buitenspel luchtje aan zat, op 2-2. Via Lennart van de Peppel (paal) en Marco Corba (lat) waren er zeker kansen op winst. Maar ik denk al met al een terechte uitslag'', concludeerde Arnold Brehler.

Voor Bennekom lijkt het seizoen als een nachtkaars uit te gaan. Als nummer zeven doet het niet bovenin mee, en is de afstand met de onderste regionen ook groot. ,,Het is vlees noch vis'', beaamt Brehler. ,,Maar we krijgen nog een flink aantal teams uit de bovenste helft. We kunnen nog aan de bak.''