Doelpunten: Wouter van den Berg 1-0; Cornel van Eck 1-1; Gerwin Hoogendoorn 1-2; Wouter van den Berg 2-2.

13 maart 2013 om 00:00 Voetbal

Waar de concurrenten Lienden en Ostrabeke wel wonnen, leed Lunteren duur puntenverlies. In Renkum moest de ploeg van trainer Amir Hashemi een 2-2 gelijkspel accepteren. Lunteren kende een slechte start. Wouter van de Berg maakte in de beginfase de 1-0. ,,We stonden niet goed bij dat doelpunt’’, had Hashemi gezien. Behoudens nog een Redichem kans, waren het verder de bezoekers die de toon aangaven. ,,Wij domineerden. Hadden de pech dat Johan Pater tegen de lat schoot. Rick Degenaar, Mark Drijvers en Mark van de Weerd kregen allemaal nog kansen op de gelijkmaker.’’ Die viel kort na de rust. Cornel van Eck mikte een vrije trap in de kruising. ,,Wij bleven drukken. Hadden een strafschop moeten hebben na een overtreding op Johan Pater. Tien minuten voor tijd viel dan toch de 1-2. Gerwin Hoogendoorn schoot in de korte hoek raak.’’ ,,Dan mag je de voorsprong eigenlijk niet meer weggeven’’, weet Hashemi. ,,Maar door een glijpartij bij ons viel dan toch de 2-2.’’ Opnieuw Van den Berg was de schutter. In extra tijd kreeg Robin Braster vanwege natrappen nog direct rood.