Doelpunten: Özkan Yilmaz 0-1 (ed). Jeroen van den Hoek 0-2.

13 maart 2013 om 00:00 Voetbal

DTS Ede heeft tegen CSV Apeldoorn niet voor een stuntje kunnen zorgen. In een slechte wedstrijd tussen twee matige ploegen, trokken de bezoekers met 0-2 aan het langste einde.DTS was redelijk compleet. Maar de thuisclub wist weinig echte scoringskansen te creëren. Omdat ook CSV Apeldoorn geen hoogvlieger is, werd de strijd pas in de 93e minuut beslist. Richard van Schooten ging opzichtig over het been van de DTS speler Paul Speldenbrink heen. De scheidsrechter zag er een strafschop in. Jeroen van den Hoek liet zich dit buitenkansje niet ontnemen: 0-2.

In de eerste helft was er niet zoveel te beleven. Ook de 0-1 paste in het matige spelbeeld. Apeldoorn mocht een corner nemen, en de indraaiende bal van Richard van Beek werd door DTS doelman Özkan Yilmaz in eigen doel gewerkt: 0-1. In de tweede helft wat mogelijkheden. Een vrije trap van Altay Tomruk die over ging, en een schot van Ali Alkan rakelings naast, was het hetgeen DTS gevaarlijk maakte. Negen wedstrijden op rij werden inmiddels verloren. En dat met de derby tegen Bennekom in het vooruitzicht.