Doelpunten: Krijn Eckhardt 1-0; Gertin van den Berg 1-1; Krijn Eckhardt 2-1 en 3-1; Robin van der Waal 3-2; Krijn Eckhardt 4-2; Wilfred..

13 maart 2013 om 00:00 Voetbal

De Harskamp verdediging zal nog wel eens terug denken aan Hulshorst spits Krijn Eckhardt. Hij scoorde vier keer en bezorgde de koploper een 5-2 overwinning tegen Harskamp. ,,In de beginfase ging het al fout. Binnen een minuut of vijf keken we al tegen een 1-0 achterstand aan. Dan maakt Gertin van den Berg nog wel gelijk. Maar de 3-1 achterstand, na verdedigingsfouten, zijn we niet meer te boven gekomen”, analyseerde Harskamp trainer Jan Willem Pol.

Hij zag zijn ploeg door een doelpunt van Barnevelder Robin van der Waal nog wel op 3-2 komen. ,,In het tweede bedrijf deed Harskamp goed mee. En was niet te zien wie de koploper was. Maar juist op het moment dat wij voluit in de aanval gingen, volgde een fataal omschakelingsmoment. Dat betekende de 4-2, en er brak wat in de ploeg”, had Pol gezien. Hij noemde de 5-2 slechts van belang voor de statistiek, de wedstrijd was gespeeld. ,,Het was allemaal net niet. Er is hard gewerkt. Maar het zit ons niet mee”, besloot Pol.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie