Open Huis Poelakker

20 maart 2013 om 00:00 Ondernemend

EDE - Harkes Tuincentrum aan de Klinkenbergerweg houdt dinsdag 26 maart weer een gezellige klantenavond met als thema ‘Lentekriebels’.

Om na deze lange winter het voorjaar weer in ons huis en tuin te halen heeft Harkes tuincentrum een leuke en leerzame klantenavond met een groot aantal standhouders. Bijvoorbeeld De Fruithof (met uitleg over fruitbomen), Ecostyle (bemestingsadvies), de bijenvereniging, de KMTP, Hoveniersbedrijf Flier, Tupperware, Herbalife, Jemako (huishoudartikelen).

Maar ook iemand die muurschilderingen kan maken. Verder kunnen belangstellenden zich inschrijven voor de lenteworkshop tijdens deze avond. Kosten: 12,50 per persoon.

Tijdens deze avond kunnen bezoekers natuurlijk op het tuincentrum, net als altijd, terecht met alle vragen over bemesting, snoeien, tuinaanleg, ziektebestrijding, zaaien, tuindecoratie, enzovoort.

‘Wilt u het voorjaar in uw huiskamer brengen kijk dan ook bij Harkes op de binnenafdeling. Met vrolijke kleuren en de voorjaarsbolletjes heeft u in een handomdraai het voorjaar in uw huis. Voor aanmelding kunt u een mail sturen naar harkestcklantenavond@gmail.com onder vermelding van ‘Lentekriebels’.

LUNTEREN - Het is een voorrecht om midden in een groene plek te wonen en als die enorme kans zou bestaan aan het grootste bos van Nederland is De Poelakker een unieke woonomgeving! Hoe bijzonder wil je wonen, juist aan de rand van het Luntersche Buurtbosch waar de vrijheid van de natuur binnen handbereik is. Eindeloos vertoeven tussen het groen en de dieren zoals uilen, eekhoorns…noem het maar op.

Van Swaay Projectontwikkeling biedt met nieuwbouwproject Plan De Poelakker deze ultieme mogelijkheid aan; 10 prachtige luxe vrijstaande villa’s en 5 appartementen in de karakteristieke jeugdherberg aan de Notaris van den Hamlaan 8.

Op zaterdag 23 maart van 11.00-13.00 uur wordt Open Huis gehouden. Tijdens deze dag zijn de makelaars aanwezig om belangstellenden te informeren over zowel de luxe vrijstaande villa’s als de appartementen. Ook ervaart de bezoeker bij deze gelegenheid direct bij aankomst hoe bijzonder deze groene locatie is.

In Park De Poelakker kan worden gekozen uit 3 exclusieve woningtypen. De huidige verkoopprijzen voor de prachtige villa’s zijn marktconform aangepast, dus alle redenen om naar het Open Huis te komen!

Als er wordt gekozen voor een woning van Plan De Poelakker voordat er wordt gestart met de bouw (naar verwachting tweede helft van dit jaar ) heeft u inspraak in de indeling en afwerking van deze schitterende villa. Met uw wensen gaan wij aan de slag omdat wij het belangrijk vinden dat er wordt gebouwd voor mensen met ieder een persoonlijke woonsituatie en gezinssamenstelling. Echt een eigen ‘eigen’ huis!

Bent u al eigenaar van een woning en twijfelt u om de stap te zetten ? De makelaars zullen u begeleiden rond koop en verkoop. Ze staan klaar om u bij te staan met gratis waardebepaling, gratis verkoopstyling en interieuradviezen voor de verkoop van uw eigen woning.

Het team van nieuwbouwproject Plan de Poelaker is bijzonder enthousiast over het plan en willen dit graag aan u presenteren tijdens het Open Huis op zaterdag 23 maart aan de Notaris van den Hamlaan 8.

u www.plandepoelakker.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie