Doelpunten: Patrick van Norden 0-1; Rick Degenaar 0-2; Mark Drijvers 0-3; Rick Degenaar 0-4.

20 maart 2013 om 00:00 Voetbal

Als blijkt dat Lunteren aan het einde van de competitie op basis van doelsaldo een prijs misloopt, zal het nog eens denken aan de wedstrijd bij DVOV. Op de Pinkenberg werd het 0-4. ,,Het had wel 0-16 kunnen zijn’’, had trainer Amir Hashemi geteld. Die was zeer tevreden over het spel van zijn pupillen. ,,Een van de beste wedstrijden van de laatste maanden. Vooral de eerste helft was heel goed. Mede omdat het tempo ook heel hoog was, was het krachtsverschil groot. Dat resulteerde voor de rust in twee doelpunten. Al snel knalde Patrick van Norden de bal in de kruising. En Mark van de Weerd en Gerwin Hoogendoorn stonden aan de basis van de 0-2 van Rick Degenaar. Na de thee verhoogden Mark Drijvers en wederom Degenaar de score naar 0-4. ,,Daarna waren er nog legio kansen. Ik kan zo’n beetje alle spelers wel opnoemen’’, aldus Hashemi, die een compliment gaf aan de opponent. ,,Zij bleven voetballen. Gingen niet schoppen. Daardoor zijn wij er zonder blessures of kaarten van af gekomen.’’ Hashemi kan zijn spelers zeker komende zaterdag goed gebruiken. Dan komt Ostrabeke op bezoek. Met net zoveel punten als Lunteren, maar twee duels minder.