Doelpunten: Janick Verhoeven 1-0; Niels Klein 2-0; Aziz Ballouk 2-1; Rob Wijnveen 3-1; Aziz Ballouk 3-2.

20 maart 2013 om 00:00 Voetbal

Fortissimo leed bij koploper Spero een 3-2 nederlaag. ,,Als er één ploeg had moeten winnen, was het Fortissimo. Maar we kwamen snel achter. Een twijfelachtig doelpunt waarbij doelman Dennis van Bruxvoort werd gehinderd”, had Fortissimo trainer Marco Rou genoteerd.

Spero zakte in en liet Fortissimo komen. Er waren kansen maar de gelijkmaker bleef uit. In de tweede helft sloeg Spero weer toe. Niels Klein tilde de stand naar 2-0. ,,Daarna was Aziz Ballouk los.”

Hij scoorde de aansluitingstreffer 2-1 en had een minuut later pech bij een goede doelpoging”, vervolgde Rou.

Traditiegetrouw sloeg Spero in de counter toe en maakte de 3-1. Aziz Ballouk schoot de bal in de kruising. De keeper heeft die bal slechts gehoord, nooit gezien: 3-2. ,,De goed leidende scheidsrechter telde bijna tien minuten blessuretijd bij. Maar de gelijkmaker wilde niet vallen”, baalde Rou.