Pallas Athene wint Skills Talents 2013

27 maart 2013 om 00:00 Informatie

Daarnaast hebben zij met het Gelderse team, de Gelderland Giants de derde plaats in het provincieklassement behaald. Na het winnen van de provinciale voorronde in januari, drongen Tim Baggermans, Esmée Mol en Nicolien van den Berg door tot de landelijke halve finales in Enschede. ,,Deze drie leerlingen hebben enorm hard gewerkt,’’ zegt Harmen Neidig, teamleider van de mavo op het Pallas Athene College. ,,Met name hun planning, creativiteit en sociale vaardigheden maakt deze leerlingen tot echte winnaars.’’

EDE - Na een spannende wedstrijd bij de finales van Skills Talents 2013, de landelijke vakwedstrijden voor vmbo-leerlingen, hebben drie leerlingen van het Pallas Athene College uit Ede de vakfinale voor tl-leerlingen gewonnen.

Voor de prijsuitreiking in Hengelo was rapper Yes-R uitgenodigd. Na een optreden en een spannend uitslagmoment kon Sander Schelberg, burgemeester van Hengelo de gouden medaille uitreiken aan deze trotse deelnemers. Ook volgend jaar houdt Skills Netherlands een wedstrijd voor leerlingen in het vmbo. Alle vakrichtingen zijn hier opnieuw vertegenwoordigd. ,,Vorig jaar konden wij trots zijn op een vierde plaats. Het goud van dit jaar is een ongelooflijk mooie prestatie. Ook volgend jaar zullen wij zeker weer deelnemen.” De komende week zal voor de drie leerlingen op het Pallas Athene College een huldiging worden georganiseerd.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie