Bejaardentocht Wekerom/De Valk 2013

6 juni 2013 om 00:00 Ondernemend

WEKEROM - Vorige week woensdag was het weer de laatste woensdag van mei. Al jarenlang traditioneel de dag waarop de senioren van Wekerom/De Valk evenals veel mensen die daar gewoond hebben, een dag weg gaan.

Tussenkop

Wijzer geworden door de problemen van vorig jaar, werd er dit jaar weer gekozen voor een bestemming in de buurt.

Voor vertrek werd er echter eerst een heerlijke lunch genuttigd in Dorpshuis de Kastanjehof. Nadat iedereen verzadigd was, werd er in een stoet van 26 auto’s aan de reis begonnen.

Via een prachtige route die liep van Wekerom, door Harskamp en de omgeving van Stroe, werd uiteindelijk Garderen bereikt. Daar werd een bezoek gebracht aan de Beeldentuin. Een prachtige locatie die ook al jaren plaats biedt aan het Veluws Zandsculpturen festijn.

Gezien de regen, was het bijzonder prettig dat veel zandsculpturen binnen opgebouwd waren. Vooral de 25 sculpturen die elk een spreekwoord of gezegde uitbeelden was een groot succes bij de mensen.

Na het bezoek ging de reis verder naar Kootwijkerbroek, waar in Kulturhuus de Essenburcht een heerlijk diner klaar stond.

Nadat ook hier weer iedereen voldoende gegeten had werd de terugreis aanvaard naar Wekerom. Traditiegetrouw stond Muziekvereniging Excelsior uit Harskamp ons daar weer op te wachten voor een rondje Wekerom.

Uiteindelijk was het een dag waarop met zeer veel tevredenheid terug gekeken kon worden. Niet in de laatste plaats een succes vanwege een mooie financiële bijdrage die het bestuur ook dit jaar mocht ontvangen van Rabobank Woudenberg-Lunteren.

Meer op www.edestad.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie