Lin-o-lux opent deuren in Ede

9 mei 2007 om 00:00 Nieuws

Na Veenendaal en Arnhem is Ede de derde vestiging van de eigenaren Anton en Amada de Ruiter. In de winkel treft men een uitgebreid assortiment voor bed, bad en keuken op de schappen, allen van bekende merken. ,,De badjassen en badhanddoeken zijn van het merk van Dijck, de badmatten van Aquanova, dekbedovertrekken van Van Dijck, Cinderella, beddinghouse en van Es Essenza. De keukentextiel is er van de bekende merken Elias, 5xd, Jorzolino en we hebben spreien van de merken van Dijck en van Es”, laat Amada de Ruiter weten.

EDE - Lin-o-lux, speciaalzaak in huishoud- en bedtextiel, opende donderdag 3 mei haar deuren in het voormalige pand van De Vries aan het Maandereind in Ede.

,,Op het gebied van dekbedden leveren we de mooiste en beste kwaliteit tegen de laagste prijs. In Nederland zijn maar liefst zestig Lin-o-lux winkels die gezamenlijk inkopen, vandaar dat we de laagste prijs kunnen bieden.” De familie De Ruiter heeft zich bewust in het centrum gevestigd. ,,De vorige eigenaar van het pand, De Vries, was ook aangesloten bij Lin-o-lux en toen hij te kennen gaf te stoppen was de keuze snel gemaakt. Ede-Centrum heeft zich gunstig ontwikkeld en is een gezellig centrum. Voor ons voldoende reden naar Ede te komen”, zegt Amada de Ruiter. De huidige familie De Ruiter is de vierde generatie binnen de familie die zich begeeft op het gebied van textiel. Johannes de Ruiter was in 1882, in Veenendaal, de oprichter. Met paard en wagen ging hij langs de deur om zijn handel te slijten. In het begin van de twintigste eeuw werd begonnen met een ouderwetse winkel waar van alles te koop was. ,,Vanuit die winkel kwamen ook de Lin-o-lux winkels” aldus de familie De Ruiter.

u Lin-o-lux,

Maandereind 44, Ede.

Tel. 0318-653430.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie