Lunteren C1 bekerwinnaar

23 mei 2007 om 00:00 Nieuws

LUNTEREN - De C1 van v.v. Lunteren heeft zaterdag beslag weten te leggen op de K.N.V.B. beker voor het district Oost regio 2. Nadat het team op vrijdag even de gedachten had verlegd tijdens een survivaldag, was het zaterdag de dag van de finale.

Rond 09.00 uur werd er met veel vertrokken vanaf het sportpark en koers gezet naar Nijkerk. Hier werd eerst de F1 aangemoedigd die om 09.30 uur de finale moest spelen. Helaas werd deze wedstrijd verloren met penalty's, tijdens de huidige speeltijd had de F1 een 3- 0 achterstand terug weten te brengen tot 3-3.

Na deze wedstrijd was het tijd om te gaan kleden, de puntjes werden nog even op de denkbeeldige i gezet en Martijn Stöfsel had nog een paar nuttige oefeningen voor ontspanning.

Vanaf het beginsignaal zette Lunteren meteen druk op de tegenstander. Dit resulteerde al snel in een 1-0 voorsprong door Robin van de Lustgraaf. De 2-0 liet niet lang op zich wachten. Keeper Sander Veldhuizen gaf een mooie dieptebal op Jop Stöfsel en Patrick van Norden ronde bekwaamt af. Jop Stöfsel zorgde zelf voor de 3-0 door in één keer uit een cornerbal te scoren. Dit was bovendien de ruststand.

Ook in de 2e helft was Lunteren de betere partij, dit resulteerde uit veel grote kansen die helaas niet meer benut werden. In de laatste 10 minuten controleerde Lunteren de wedstrijd, zonder in gevaar te komen. Na het laatste fluitsignaal barste het gejuich los. Een terecht gejuich, want de beker is binnen.

Tijdens de prijsuitreiking van het D1 toernooi werden de spelers gehuldigd door het bestuur van v.v. Lunteren. De fantastische dag en het jaar werd in de avond afgesloten tijdens een barbecue.