Indiaantje spelen in het bos bij De Toverbezem

23 mei 2007 om 00:00 Nieuws

EDE - Dit keer speelt het verhaal van het Edese poppentheater De Toverbezem zich af in het bos. Joris en zijn hondje Takkie vinden iets heel bijzonders en dit brengt de vader van Joris, die boswachter is, gelijk op een goed idee. Maar er loopt nog iemand anders rond in het bos en die heeft hele andere plannen. Toch beleven Joris, Takkie en zijn vriendinnetje Sofie die komt spelen een hele leuke middag.

En zo begint er weer een spannend, grappig en leuk verhaal bij De Toverbezem. Wat er allemaal gebeurt kunnen we natuurlijk niet verklappen maar wel dat het verhaal ook dit keer weer goed afloopt.

De voorstelling is speciaal voor kinderen van 3 tot en met 8 jaar en hun families. Na de voorstelling is er een kleine pauze met voor iedereen iets lekkers te drinken. Daarna wordt er weer geknutseld.

De voorstellingen ‘Indiaantje spelen in het bos’ zijn op zaterdag 9, woensdag 13, zaterdag 16, woensdag 20 juni en op woensdag 4 en zaterdag 7 juli. De voorstellingen beginnen om 14.30 uur en duren tot ongeveer 16.00 uur. Reserveren en informatie opvragen kan via www.detoverbezem.nl of via 0318-614865 of 0318-651664. De toegangsprijs bedraagt € 6,00 per persoon. Het theater is gevestigd in Ede aan de Nachtegaallaan 49.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie