Open dag Meeuwsen Ten Hoopen

23 mei 2007 om 00:00 Nieuws

LUNTEREN/BARNEVELD - ,,Na de fusie van de kantoren in Barneveld en Lunteren is het tijd om te laten zien hoe we er hier in Barneveld bij zitten," zegt Edwin Schriemer (41) relatiebeheerder, die de open dag op zaterdag 2 juni organiseert.

Het wordt een leuke dag als Accountantskantoor Meeuwsen Ten Hoopen van 15.00 tot 18.00 uur open dag houdt voor klanten en belangstellenden in het pand aan de Stationsweg 62, tegenover Hotel-restaurant Heidepark, met een aantrekkelijk programma ook voor de kinderen die meekomen. We zijn eigenlijk wel een beetje trots op ons mooie onderkomen. Vooral omdat we de kantoorbezetting hebben uitgebreid met een vijftal fiscalisten. Dat willen we graag bredere bekendheid geven.

In het regionale kantoor zijn we werkzaam voor ondernemingen en particulieren. Als accountantskantoor willen we vooral de optimale organisatiestructuren uitzetten, tussentijdse overzichten maken en jaarrekeningen samenstellen, beoordelen en controleren. Bovendien doen we hier met een team van 8 mensen ook de loonadministratie voor veel bedrijven uit de gehele regio," aldus Schriemer.

Attracties

Met het Transferium op loopafstand is hier volop parkeergelegenheid. Schriemer: ,,Natuurlijk is het een geschikt moment om even met de klanten en overige belangstellenden in een ontspannen sfeer van gedachten te wisselen. We hebben diverse attracties zoals o.a. een portrettekenaar, die als karikaturist fraaie beelden op papier zet. Met een barbecue en een drankje maken we het aangenaam om relaxed nog even met elkaar bij te praten.

Ook aan de kinderen is, zoals gezegd, gedacht. "Voor hen hebben we op het achterterrein een springkussen staan en bovendien kunnen ze snoepen uit de popcorn- of suikerspinmachine" aldus Schriemer.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie