Karssen zoekt ballenjongens voor EK onder 21

23 mei 2007 om 00:00 Nieuws

EDE - Intersport Karssen en Adidas bieden kinderen in de leeftijdscategorie 12 tot en met 14 jaar nu de unieke gelegenheid om een wedstrijd van het UEFA EK Onder 21 van wel heel dichtbij mee te maken, langs de lijn als ballenjongen.

Nederland is niet alleen gastheer van dit prestigieuze toernooi maar ook nog eens regerend kampioen, na de indrukwekkende zegereeks van het team vorig jaar in Portugal. Het UEFA EK Onder 21 vindt van zondag 10 tot en met zaterdag 23 juni plaats in Heerenveen, Arnhem, Groningen en Nijmegen.

Inschrijven kan via www.intersport.nl of via de inschrijfkaarten die verkrijgbaar zijn bij Intersport Karssen, Maandereind 45-47, Ede.

Inschrijving is alleen mogelijk als groep van 12 kinderen in de leeftijdscategorie 12 tot en met 14 jaar. Men kan zich inschrijven tot en met vrijdag 1 juni. De gekozen ballenjongens (m/v) ontvangen op maandag 4 juni een bevestiging en nadere uitleg over het programma. Klaas Jan Huntelaar, de topscorer van het UEFA EK Onder 21 2006, zal betrokken zijn bij de beoordeling van de motivatie en selectie van de teams.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie