Fraaie hippische wedstrijden Harslo-Ruiters

23 mei 2007 om 00:00 Nieuws

BENNEKOM - Rijvereniging de Harslo-Ruiters uit Bennekom hield vrijdag en zaterdag de jaarlijkse paarden- en ponywedstrijd op het voorterrein van Kasteel Hoekelum in Bennekom.

Er is sportief gestreden in zowel de dressuur- als de springrubrieken, en mede dankzij het mooie weer is door het publiek op deze twee dagen volop genoten. Mede door de steun van de sponsors en de adverteerders in de vorm van een financiële en/of materiele bijdrage waren de Harslo-Ruiters in de gelegenheid de jaarlijkse wedstrijd te organiseren.

zowel Rabobank Vallei en Rijn als Maat adviseurs te Ede hebben speciale prijzen beschikbaar gesteld, hetgeen door de deelnemers zeer werd gewaardeerd.

Vrijdagmiddag vanaf 16.00 uur werd er gestart met de L-, M- en Z- dressuur en vonden de springrubrieken plaats in de klassen M , Z en ZZ. Ook op de zaterdag was het al vanaf 8.00 uur genieten van zeer goede prestaties door de ruiters zowel in de spring als dressuurrubrieken, waarbij de verschillen onderling zeer klein waren in de definitieve rangschikking. In totaal zijn er meer dan 600 combinaties gestart in diverse klassen dressuur en springen.

Ook de deelnemende Harslo-Ruiters boekten goede resultaten, zoals:

Dressuur:

Pony's

B- dressuur: Debbie Keulen met Toetsy een 1e prijs met 180 punten

Paarden

L-1 dressuur : 4e prijs Gerda den Hartog met Brienne en 196 punten in de 1e ring en in de 2e ring een winstpunt met 182 punten.

Lieke Ploeg met Gerke met in de 1e ring 186 punten en in de 2e ring 182 punten, hetgeen haar winstpunten opleverde

L-2 dressuur: 7e prijs Jolien Heida met Viper en 184 punten in de 1e ring en in de 2e ring een winstpunt met 182 punten

Springen:

Pony's

L- Springen :

Kristien van Steenbergen met Evita en Chantal Vermeer met Ilona:

foutloos en in de barrage nogmaals foutloos, maar helaas niet snel genoeg om in de prijzen te vallen. Desondanks een zeer goede prestatie van deze twee Harslo-leden.

Overige resultaten:

Pony's

Z1 dressuur

1e prijs Hanna Sevinga met Carretano van de Schaffelaartjes met in ring 227 punten en in ring 2 201 punten.

Paarden

Z1 dressuur: 1e prijs Vienna Romp met Anouska met in ring 1 219 punten en in ring 2 215 punten.

Z2 dressuur: 1e prijs Annemieke de Waal Malefyt met Private Dancer met 229 punten in ring 1.

In ring 2 werd de 1e prijs gewonnen door Gerieke Broekhuis met Nagele met 220 punten.

Springen

De door Maat adviseurs te Ede beschikbaar gestelde Maat wisselbokaal voor de beste combinatie in de klassen M, Z en ZZ werd gewonnen door Wiljan Laarakkers uit Ottersum

De extra prijs voor de beste combinatie in het B springen een door de Rabobank aangeboden statiedeken werd gewonnen door Esmee Jansen met het paard Vive la Victoria uit Stroe.

Ledenopgave : De Harslo-Ruiters wil nog steeds vele nieuwe leden voor de dressuur-, men- en springlessen verwelkomen, om daarmee sportief op weg te gaan naar de jaarlijkse clubkampioenschappen op de laatste zaterdag van september . Opgave hiervoor is mogelijk bij Willy Gerritsen, secretaris van de vereniging, Edeseweg 128, 6721 KE Bennekom, Telefoon: 0318-625443, e-mail: harsloruiters@versatel

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie