Boodschappen doen met Ruben Nicolai

25 mei 2007 om 00:00 Nieuws

EDE - Eerstejaars studenten van de Christelijke Hogeschool Ede (CHE) hebben onderzocht met wie Nederlanders het liefst gaan shoppen. Ruben Nicolai, bekend van het BNN-programma de Lama's, kwam als absolute winnaar uit de bus.

In de week van 30 april tot 4 mei heeft er een onderzoek onder ongeveer 500 Nederlanders plaatsgevonden. Het doel van het onderzoek was om te kijken hoe vaak Nederlanders 'voor niets' naar de stad gaan en met wie ze dat het liefste doen. 25 % van de vrouwen funshopt wekelijks. Ze zouden dat graag eens doen met Ruben Nicolai. De tweede plaats gaat naar prinses Maxima.

Naast dit onderzoek organiseren de studenten ook een tentoonstelling over dit thema. De tentoonstelling "Van overleven tot funshoppen" gaat over het shoppen door de eeuwen heen. Het wordt gehouden van 5 juni tot en met 1 juli aanstaande in het Historisch Museum in Ede.

Bovendien wordt op 15 juni in het centrum van Ede het NK Appel en Ei georganiseerd. Voor meer informatie zie www.see-the-difference.nl. Hier is ook meer te lezen over de tentoonstelling en het onderzoek.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie