Voetbaltoernooi jongeren Soembaplein

25 mei 2007 om 00:00 Nieuws

EDE - Op het Soembaplein in Ede is zaterdag 26 mei een voetbaltoernooi voor jongeren (14 t/m 29 jaar) op het Soembaplein in Ede-West. Het toernooi begint om 18.00 uur en is rond 21.00 uur afgelopen.

Het toernooi is bedoeld voor jongeren die regelmatig op het Soembaplein rondhangen. Het gaat om ongeveer 25 jongens. Zij zijn verdeeld over 6 voetbalteams.

Wouter Kamp, straathoekwerker bij Welstede Welzijnsgroep, heeft contacten met jongeren die regelmatig op het Soembaplein rondhangen (achter het ESSO tankstation aan de Proosdijerveldweg). De jongeren hebben aangegeven behoefte te hebben aan een voetbaltoernooi. Vorig jaar is er ook een toernooi gehouden. Het straathoekwerk heeft in samenwerking met het ambulant jongerenwerk van Welstede dit signaal opgepakt en organiseert een voetbaltoernooi in samenwerking met de jongeren.

De straathoekwerker heeft de meeste bewoners persoonlijk op de hoogte gesteld van het te organiseren toernooi. Bewoners die op het moment van bezoek niet thuis waren hebben een brief ontvangen met de nodige informatie erin.

Vanuit Welstede zijn er twee beroepskrachten aanwezig. Ook zullen er van wijkbeheer en de politie menskracht aanwezig zijn.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie