Verkleed naar première Pirates of the Caribbean 3 in CineMec

30 mei 2007 om 00:00 Nieuws

EDE Het langverwachte derde deel van de populaire piratenfilm ging woensdag over de hele wereld tegelijk in première, zo ook in CineMec Ede. Eindelijk het antwoord op de vraag hoe het kapitein Jack Sparrow (Johnny Depp) is vergaan sinds de vorige kaskraker. Daarvoor reizen Will Turner (Orlando Bloom) en Elizabeth Swann (Keira Knightley) af naar het einde van de wereld.

CineMec stond helemaal in het teken van de Pirates of the Caribbean 3. Er draaiden vijf voorstellingen van het derde deel 'At World's End'. Verder waren er prijzen te winnen voor de "Best Verklede Piraat".

Regisseur Gore Verbinski stuurde na Pirates of the Caribbean: Dead Men's Chest miljoenen mensen met een cliffhanger de bioscoop uit. Het derde deel, Pirates of the Carribean: at World's End, moet antwoord geven op de prangende vraag hoe het verder gaat met kapitein Jack Sparrow (Johnny Depp). Daarvoor reizen kapitein Barbossa (Geoffrey Rush), Will Turner (Orlando Bloom) en Elizabeth Swann (Keira Knightley) en de crew van de Black Pearl naar het einde van de wereld. Hun zoektocht naar Sparrow wordt bemoeilijkt door de tussenkomst van vele slechteriken, onder wie Davy Jones (Bill Nighy) in zijn spookschip The Flying Dutchman én de sluwe Chinese piraat Sao Feng (Chow Yun-Fat). Met een verrassende rol van 'Rolling Stone' Keith Richards, die zijn opwachting maakt als de vader van Jack Sparrow.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie